Chris Kouwenhoven


26 mei - Tourist Day - EMK Swimming London


Vanochtend rond 08.30 opgestaan na een zeer onrustige nacht, ik kan wel merken dat het meer effect op mij heeft gehad dan ik dacht, meestal ben ik er wel na een nacht overheen en kan ik alweer vooruit kijken.

Na op het gemak te hebben ontbeten en onder de douche te hebben gestaan, ben ik de schade gaan opnemen. Na met wat mensen gekletst te hebben is de "de p erin" nu wel langzaam verdwenen. Ik heb het van mij afgeschreven en nu is het tijd om weer vooruit te kijken.

Uiteindelijk heb ik tóch een P.R. gezwommen, namelijk die van een 50(m) bad én ik ben 2e Nederlander op die afstand geworden in mijn leeftijdscategory.

Vandaag ga ik de toerist uithangen. Ik ga zo eens kijken wat dat gaat worden.
Tot later vandaag!

British Museum

De trein vanaf Leyton genomen naar het British Museum. Eerst nog een stukje wandelen en dan kom je bij het prachtige gebouw. Mooi onderhouden, stukje tuin ervoor, prachtig hek eromheen en nog veel meer mensen die ook het plan hadden er naartoe te gaan. Tevens een geliefd object voor schoolreisjes en excursies.

Niet gehinderd door een tas kon ik bij de tassencontrole zo doorlopen, dat scheelde een boel tijd! (tip!) en vervolgens lekker een paar uur door het gebouw geslenterd en hier en daar even blijven staan om in de vitrines te loeren. Zo zonder gids (mensch danwel boekje) is het toch anders, maar was ok, ik heb mij prima vermaakt.

London stroll along

Vervolgens nog even vanuit het British Museum geslenterd door diverse straatjes, hoofdstraten, steegjes en parken tot ik uiteindelijk weer bij het station aan ben gekomen. Prachtig weertje, druk op straat met allerlei volk, altijd leuk om te zien en te observeren.

Bij aankomst op station Leyton het winkel gebeuren daar nog even bekeken en tot mijn grote verbazing lag er een enorme supermarkt, kleding/sport winkel, bouwmarkt en een tegenhanger van de media markt vlak naast.
Daar nog even gewinkeld en boodschappen gedaan om vervolgens met een tasje met goodies weer richting het appartement gegaan.

Raampjes open, glas melk en wat 'snoepjes' erbij en het gevoel dat ik lekker een dagje de toerist heb uitgehangen!

Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie