Chris Kouwenhoven


28 mei - Tourist Day - EMK Swimming London


Vandaag gaan we wederom de tourist uithangen. Met Gerda en Felix willen we naar London Zoo.
Op het moment dat ik dit artikel aanmaak zijn er al wel 2 buitjes naar beneden gekomen, maar eens even zien wat de weersverwachting is. De hele dag in de regen daar lopen is wellicht niet handig.

London Zoo

Met Gerda en Felix afgesproken op Stratford en daar gezamenlijk de Overground genomen naar Camden. Er werd aan de weg getimmerd waardoor de bushalte was opgeheven, netjes een bordje erop waar je dan kon opstappen maar ja, dan moet je wel de weg weten :-)

Het was een ruime kilometer wandelen en dus besloten we om dat te doen. Het was een prima wandelweertje en zo zie je ook nog wat van de straatjes.

Een paar minuutjes voor openingstijd bij de ingang, kaartjes kopen en dan naar binnen.
De Zoo is mooi opgezet, goed onderhouden, mooie gebouwen en exposities. Het is niet onwijs groot en er springt ook niet echt iets uit, maar alles bij elkaar een prima dierentuin waar je je de hele dag wel in kan vermaken. We waren rond 10.00 binnen en zijn rond 15.00 weer naar buiten gegaan.

London Zoo - Otters wachten tot ze gevoerd worden

London Zoo - Otters wachten nog steeds tot ze gevoerd worden

Otters op jacht naar vis

London Zoo - Otters eten vis

London Zoo - Mier draagt een blad

Verjaardags cadeau Felix

Weer de Overground terug genomen naar Stratford en daar nog even gekeken voor een verjaardagscadeau voor Felix. Aanstaande maandag is hij jarig, dan reizen we met de trein terug naar Nederland.

Uiteindelijk heeft hij gekozen voor een erg grappig autootje uit de Cars serie en een grote Lego doos.
Vervolgens een hapje gegeten en toen was het alweer tijd om naar de appartementen te gaan.

Zelf heb ik bij thuiskomst nog een beetje televisie gekeken en mooi op tijd naar bed gegaan. Zo'n dagje in de buitenlucht met veel wandelen is toch altijd meer vermoeiend dan je denkt en morgen mag ik nog een keer aan de bak voor 1 baantje heel heel hard zwemmen!

Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie