Chris Kouwenhoven


ZMC Lelystad - Zwemmen - 50(m) schoolslag

Begindatum: 2016-12-17
Begintijd: 16:00:00
Einddatum: 2016-12-17
Eindtijd: 19:00:00
Locatie: Sportcentrum de Koploper
Adres: Badweg
Huisnummer: 21
Postcode: 8223 PA
Plaats: Lelystad
Gemeente: Lelystad
Provincie: Flevoland
Land: Nederland

Informatie

- KNZB Webkalender (Programma & Uitslagen)
- Wedstrijd in pdf
- Website organisatie
- 25(m) bad
- aantal banen: 6
- in/uit zwembad: Nee
- inzwemmen: 15.30 uur
- jury: 15.15 uur
- aanvang: 16.00 uur
- Programma: 6
- Serie: 10 van 18
- Baan: 5
- Start-tijd: 19.07 uur

Doel

Doel van deze wedstrijd is om een goede tijd neer te zetten zonder diskwalificatie. Om hoog in het klassement te willen eindigen zal ik sowieso een geldige tijd moeten hebben en daarnaast natuurlijk zo snel mogelijk.
Concurrentie is weer in grote getalen aanwezig, dus ik zal moeten knallen om de nodige punten te verzamelen. Ik ben ingeschreven met een fictieve inschrijftijd dus ik hoop dat ik hem kan waarmaken.

Update 16 december 2016

Er zal een poging gedaan worden om live de tijden door te geven. Voor de thuisblijvers ideaal om mij toch te kunnen volgen. Kijk hiervoor bij LiveTiming

Wedstrijdverslag

Na een pauze van 2,5 uur mocht ik opnieuw aan de start. Dit keer een 50(m) schoolslag. Vorige week had ik hem in Beilen gezwommen tijdens de estafette. Een keer als start had ik hem dus al wel gezwommen. Nu voor het echie om een geldige tijd neer te zetten.

De race ging eigenlijk best goed. Slaglengte kon ik goed vasthouden in combinatie met de frequentie. Zowel start, keerpunt als onderwaterfase vond ik prima gaan. Tja, het gaat nog veel te langzaam in combinatie met de specialisten maar dat is inherent aan het nooit trainen en de hele slechte stuwing met de benen.

Ik wilde wel graag onder de 44 seconden blijven en dat is met een tijd van 43"34 in ieder geval gelukt. Hele grote kans dat ik deze slag niet nog eens zal zwemmen, hij ligt mij simpelweg niet. Wel leuk om hem eens een keer gezwommen te hebben, alleen dan heb je de ervaring.

In de media

- Resultaat bij Swimrankings
- Resultaat bij SwimTimes
- Website De Spatters - Masterszwemmers in Lelystad

Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.