Chris Kouwenhoven


02 mei 2017 - Reisdag


Vandaag staat in het teken van reizen naar Eindhoven voor het Nederlands Kampioenschap lange baan zwemmen.

Ochtend ritueel

Vanochtend redelijk fris opgestaan. Afgelopen nacht voor het eerst sinds een maand weer diep geslapen wat een goed teken is. De klachten vanuit de nek beginnen zich te verplaatsen naar de schouder, het zit nu een beetje aan de voorkant. Ik ben erg benieuwd hoe dit zich de komende wedstrijd-dagen gaat gedragen.

Inpakken

Na het ontbijt en Felix te hebben uitgezwaaid naar school begonnen met het pakken van de koffer. Gelijk maar even van de gelegenheid gebruik te maken om een Checklist in een spreadsheet te gieten zodat ik die na afloop kan omzetten naar een template. Wel zo handig voor de volgende keer bij een groot zwem evenement.

Zo'n beetje de hele ochtend bezig geweest met spulletjes verzamelen, tussendoor kopje thee drinken en het lijfje met de tondeuse onthaard. Om half twaalf nog even een warme wrap gegeten en nu is het tijd om de laptop uit te zetten en in te pakken. Die is daar natuurlijk nodig om de filmpjes te bewerken zodat jullie (achteraf) de race nog eens kunnen bekijken (ik ga er uiteraard vanuit dat ik jullie vanaf donderdag regelmatig langs het bad zien).

Reizen en inchecken

Zo rond 12.15 van huis gereden en de reis ging op een flinke file op de A12 na voorspoedig. Parkeren bij het hotel en inchecken van een leien dakje en vervolgens was het de kamer opzoeken, koffer uitpakken en inrichten.
In de tussentijd de laptop opstarten en dat gaf met de WiFi verbinding de nodige uitdagingen. Op dit moment is hij niet vlot en valt er nog wel eens uit. Hopen dat het zich de komende dagen verbeterd, anders vrees ik dat hij heel veel moeite heeft om video's te uploaden.

Avond

's Avonds vooral rustig aan gedaan, beetje televisie kijken en een aantal spiergroepen van het bovenlichaam aan de EMS gehangen voor Active Recovery.
Daarna nog even heerlijk een half uurtje hele korte baanzwemmen gedaan, eeeh een warm bad genomen.
Inmiddels is het acht geweest en ga ik mij installeren op het bedje en hopelijk een hele goede nachtrust genieten.

Tot morgen!


Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie