Chris Kouwenhoven


03 mei 2017 - Rustdag


Traditioneel voor de eerste start op een grote wedstrijd is het inplannen van een rustdag.
Vanochtend rond een uur of 8 opgestaan, warme douche genomen en een halve energy-cake gegeten.
Daarna een gevecht met het koffiezetding en het is gelukt om een kop eruit te krijgen.

Daarna was het tijd om de laptop even op te starten en te zien of er nieuws was als het gaat om indeling en start-tijden. En dat was er!
Tot een uur of 11 bezig geweest om alle artikelen bij te werken als het gaat om Serie, Baan en verwachte start-tijd. (niet omdat het zolang duurt, maar omdat de WiFi niet meewerkt in het hotel)
Zie voor alle doorlinks naar de losse artikelen het verzamelartikel. Per artikel vind je de Startlijst van het hele programma en bij de Informatie in welke serie, welke baan en hoe laat ongeveer ik mag starten.

Tussen de middag even in de auto gestapt om wat eten voor tussen de middag te halen. Lichte maaltijdsalade (met garnalen) voor de lunch en een nog lichtere lunchsalade voor het avondeten (met ei en bacon).

's middags was het tijd om de benen middels EMS - Active Recovery van de laatste afvalstoffen af te helpen en na een uurtje daarna te hebben tv gekeken was het tijd voor de grote scheeractie. Ik ben nu weer helemaal hydrodynamisch!

Zojuist het avondeten op, aangevuld met een rozijnenbol. Dit artikel even schrijven en dan gaat de laptop uit. Vanavond nog even een warm bad en dan op tijd onder de dekens om te gaan rusten.

Tot morgen!Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.