Chris Kouwenhoven


Sportful - Giro - Jersey
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van Sportful, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- comfortabel
- aerodynamisch
- ademend

Ervaring met dit product

09 juni 2017
Tot op heden had ik altijd wielershirts van diverse pluimage. Deze zaten altijd anders en zijn door de tientallen jaren heen aan het verslijten. Tijd voor nieuw en tegelijkertijd van de gelegenheid gebruik gemaakt om het aantal merken drastisch te verminderen.
Met de aanschaf van de NoRain BibShort, de NoRain LegWarmers en de Alpe SoftShell, allen van Sportful heb ik voor de trainingen op de fiets (in ieder geval buiten) gekozen om in de lijn van dit merk door te gaan.

Ik kwam een keer bij een webshop de Giro Jersey tegen en volgens de maattabel zou maat S mijn maat moeten zijn. Aangezien hij heel voordelig was had ik besloten om hem mee te bestellen en uit te proberen. Daar heb ik geen spijt van. De jersey heb ik over de fietsbroek (met bretels) gedaan, dus zonder ondershirt en dan zit het shirt uitstekend. 2 uur mee op de fiets gezeten en de jersey ademt uitstekend, zit comfortabel, gaat niet kruipen en de zakken aan de achterkant zijn uitstekend te bereiken. De zakken zitten wel wat strak en ik had er een papiertje in zitten voor de route beschrijving. Dat soort objecten zijn wat lastig eruit te halen maar als je ze gebruikt voor gels of repen dan gaat het uitstekend, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je het product verliest.

Inmiddels heb ik ook een Maat M aangeschaft. Het verschil met S is niet enorm groot, de mouwtjes lijken iets langer te zijn en de rits gaat iets makkelijker dicht. Deze maat M Jersey verwacht ik te gaan gebruiken met een (dun) ondershirt voor de koudere of winderige dagen.

Links

- Sportful, maker van dit product.
- Fietskledingvoordeel, mijn leverancier van dit product in de maat M


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie