Chris Kouwenhoven


All Active Wielren schoenen
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik graag naar de maker van het product. Op internet kan ik echter niets terug vinden over deze schoenen.

Voor mijn waren de belangrijkste eigenschappen
- redelijk comfortabel
- goedkoop
- in alle weersomstandigheden kunnen dragen, eventueel met overschoenen

Ervaring met dit product

09 juli 2017
Met de aanschaf van nieuwe wedstrijdschoenen heb ik tevens nieuwe trainingsschoenen aangeschaft, waarmee deze trainingsschoenen overbodig zijn geworden. Tijd dus voor een review voordat ze een nieuw onderkomen hebben gevonden.

Ik kwam deze schoenen eens tegen in een uitverkoop en besloot op dat moment dat het verstandig is om een set aparte trainingsschoenen te hebben om daarmee mijn toenmalige Adidas wedstrijdschoenen een beetje te ontzien zodat ze langer mee zouden gaan.

Deze schoenen zijn, zeker in de uitverkoop, uitstekend voor het gebruik in trainingen. Naast de mogelijkheden om ze van een race schoenplaatje te voorzien, kun je er ook ATB/MTB plaatjes onder zetten en ze daarmee in de winter ook op de Mountainbike te gebruiken.

De schoen begint na een aantal jaren wel wat vorm te verliezen aan de bovenkant, ik merkte dat aan de straps en sluiting die ik steeds verder aan moest trekken.
Ze zitten dan overigens nog steeds comfortabel, goed met en zowel sokken te dragen en hebben mij jarenlang vele kilometers trouwe dienst bewezen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.