Chris Kouwenhoven


17 januari 2018 - Wind en Water

's ochtends

Na een onrustige nacht met weinig slaap rond kwart voor acht het bed uitgegaan. Afgelopen nacht heeft het stevig gewaaid en daardoor erg onrustig geslapen, wel gerust en ben nu niet moe. Gisteren bij het installeren van de camper ook gelijk de voeten aan de achterkant uitgedraaid en dat heeft aanzienlijk minder schudden van de camper opgeleverd.
Straks als het licht is een rondje rondom maken om eventuele schade op te nemen en natuurlijk om te kijken of de verswatertank nog druppelt. Nu ga ik eerst eens voor een stukje ontbijt zorgen.
Na het ontbijt het rondje om de camper gedaan en alles is in orde. Geen water onder de uitloop van de verswatertank, dat lijkt voor nu ook opgelost.
De rest van de ochtend voornamelijk doorgebracht met rusten, beetje televisie kijken en een kop koffie drinken.

's middags

Vrij laat ontbeten en dus ook vrij laat het middageten op. Zo rond 13.30 warme maaltijd gehad (aardappel, broccoli, wortel, zalm) en de livetiming website in de gaten gehouden voor de Startlijst van morgen, deze zou vanaf 13.00 beschikbaar gemaakt worden.
Uurtje later was deze bekend, ik start in serie 4, zo rond 16.54 uur in baan 8
Morgen lijkt het onstuimig weer te worden tot ongeveer 14.00 in Zeeland. Ik ga rond 14.30 op het fietsje die kant op, half uurtje fietsen ongeveer.

Eigenlijk heb ik de rest van de middag niet veel gedaan. Rusten, eten, koffie, televisie is voor een keer best een ok dagbesteding.
Grote kans dat ik vanavond op tijd ga slapen en dan morgenochtend de specifieke voorbereiding te gaan starten!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie