Chris Kouwenhoven


19 januari 2018 - 2e wedstrijddag

's ochtends

Na een behoorlijke nachtrust zo rond half vijf wakker geworden, maar nog wel blijven liggen tot half zeven. Recovery broek aangetrokken om nog wat afvalstoffen af te voeren en alvast wat druk op de benen te brengen. Straks met naar het zwembad fietsen kan ik dan de circulatie zijn werk laten doen en trek ik het recovery shirt aan.
Licht ontbeten en dan ga ik zo mijn spullen pakken en dan om 08.00 richting het zwembad fietsen. Wellicht kan ik dan in baan 8 nog even inzwemmen (daar start in in op de 400) en/of nog in baan 4 (waar ik start op de 100 vanmiddag).
Baan 8 heb ik gisteren op de 1500(m) al ruimschoots verkend en het inzwembad bevalt prima.

Rustig aan richting het zwembad gefietst, windje mee. Het was wel aan de frisse kant. Vervolgens op het gemak omgekleed en ingezwommen in het in/uitzwembad.
Het was inmiddels als drukker geworden en ben bij het rustige in/uitzwembad gaan zitten. Tegen de tijd dat de 400(m) voor Heren aan de beurt was ben ik verhuisd richting het wedstrijdbad.

Het wedstrijdverslag vind je in dit artikel.

Na de wedstrijd ben ik kort wezen uitzwemmen om vervolgens in de hal mijn salade op te eten en ondertussen een magazine te lezen. Heel even geprobeerd om afstand te nemen.

's middags

Na de lunch nog even rustig een half uurtje gelegen om vervolgens in het wedstrijdbad Baan 4 op te zoeken waar ik de 100(m) vrije slag zou mogen zwemmen om vervolgens een lange tijd bij het wedstrijdbad te wachten tot ik aan de beurt was.

Zoals ik in mijn WhatsApp groep al schreef was dat ik wat dingen vergeten was. 1 daarvan was mijn koptelefoon. Op zo'n moment mis je deze echt, het afsluiten van de drukte om je heen is dan veel minder makkelijk. Morgen maar weer zorgen dat ik hem bij mij heb!

Het wedstrijdverslag van de 100(m) in dit artikel.

Na de wedstrijd gedouched en heel rustig aan terug naar de camper gefietst om mooi voor het donker thuis te zijn.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie