Chris Kouwenhoven


20 januari 2018 - 3e wedstrijddag

's ochtends

Gisteren zijn Gerda, Felix en Akasha ook gearriveerd en bij binnenkomst zei Felix "goh, koud in de camper" en inderdaad, de gasfles was leeg en nadat we in Denemarken zijn geweest hebben we verzuimd om de tweede gasfles weer bij te vullen. Stom!

Dat leverde als resultaat op dat wel heel vroeg het bedje in orde hebben gemaakt en in de slaapzakken nog even televisie hebben gekeken en op tijd geprobeerd te gaan slapen. Een koude nacht, nachtvorst, op tijd slapen betekent vaak vroeg wakker. Kortom een verre van ideale nacht gehad.

We zijn dan ook op tijd naar het zwembad gegaan om daar op te warmen en mij op te maken voor de 800(m).

Na de wedstrijd zijn we direct naar het winkelcentrum gegaan om daar wat te eten op te halen, even de gedachte uit het zwembad te halen én te kijken of we een elektrisch kacheltje konden vinden. Het bijvullen van de gasflessen was zo snel niet haalbaar.

Elektrisch kacheltje gevonden, nog wat spulletjes gekocht en na het middaguur weer terug naar het zwembad gegaan.

's middags

Zo rond een uur of 13.00 weer terug in het zwembad en ben ik mij op gaan maken voor de 200(m) vrije slag.

Na de wedstrijd direct weer terug richting de camper. Vooral om het elektrisch kacheltje zo snel mogelijk aan te zetten en de camper weer op temperatuur te krijgen. Arme Akasha zal het wel erg koud hebben gehad. Uiteraard hadden we de dekens zo laten liggen dat ze daar lekker onder kon kruipen.

Ik kan wel aan mezelf maken dat dit soort afleidingen erg slecht zijn voor de concentratie. Eigenlijk wil je je niet bezig houden met allerlei randzaken tijdens een meerdaags kampioenschap (ook niet bij eendaagse trouwens...). Ik begrijp dat je niet altijd alles in de hand hebt, maar in dit geval had een en ander wel voorkomen kunnen worden en ik ben erg allergisch voor het nalaten van een goede voorbereiding als je daar wel toe in staat bent.

De rest van de dag heb ik mij dus vooral bezig gehouden met zaken een beetje van mij af te zetten, spelen met Felix, zorgen dat het kacheltje zijn werk kon doen, koffie drinken, beetje televisie kijken en dus even niet met de wedstrijden.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie