Chris Kouwenhoven


HEAD Swimming - Solid Splice 7
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van HEAD Swimming, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- geschikt voor training
- hopelijk duurzaam
- goede pasvorm
- goedkoop

Ervaring met dit product

16 februari 2018
Voor een paar euro per stuk kwam ik laatst deze zwembroek tegen en aangezien mijn huidige trainings zwembroeken aan het verslijten zijn was het een mooie gelegenheid om alvast een voorraad nieuwe aan te schaffen.
Ik ben een fan in het hebben van meerdere dezelfde producten, zodat deze in een soort roulatie systeem kunnen draaien, eentje in de was kan zitten of aan het drogen is en je zodoende altijd weet wat je aan het materiaal hebt en er zoveel mogelijk factoren constant zijn.

Van deze zwembroek heb ik 4 stuks aangeschaft in de kleurstelling zwart met blauw en maat DE:2
De wedstrijd zwembroek van Arena heb ik in maat DE:3 en ik had het vermoeden dat het wel een maatje kleiner kon. Trainings zwembroeken rekken vrij snel uit, ik ben niet te bezorgd dat hij in het begin erg te strak zou zitten.

Inmiddels heb ik een enkele training ermee gedaan, vooral om uit te proberen of de maatvoering wel goed is.
De broek zit goed, sluit overal goed aan, schuurt niet. Kortom: ze kunnen op voorraad om ingezet te worden als de huidige trainings zwembroeken echt aan vervanging toe zijn. Ergens dit kalenderjaar zal dat wel gaan gebeuren, dus tegen die tijd pas ik deze review erop aan.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.