Chris Kouwenhoven


September 2017 - eerste weekend weg met de camper

23 september 2017

Vandaag was het zover. Voor het eerst met de camper op pad!
Oma in Katwijk vierde haar verjaardag en dus een mooie gelegenheid om een camping in de buurt op te zoeken en alles uit te proberen.

Boekje en pen mee voor onderweg om alles wat we tegenkomen aan vooral verbeterpunten direct op te schrijven.

De rit ging prima, het op de plek zetten was erg eenvoudig, voldoende ruimte vooral en vervolgens begon het grote ervaren.

Dezelfde middag zijn we nog naar het strand geweest. Was niet druk, water was heerlijk en na een uurtje was het tijd om voor het eerst te gaan koken en de avond in te gaan.

Prima ervaring zo op deze manier, veel geleerd en vooral het vertrouwen erin gekregen dat dit wel eens zou kunnen lukken.

Locatie Camping De Zuidduinen - Katwijk aan Zee


24 september 2017

Na een behoorlijke nacht 's ochtens nog even een looptraining door de duinen gedaan en nog even kort naar het strand geweest.
Daarna was het tijd om uit te checken en we zouden de camper op een parkeerplaats neerzetten om vervolgens nog wat in Katwijk rond te kijken.

Aangezien het wel wat langer zou duren dan gedacht voor we naar de strandtent voor de verjaarsviering zouden gaan hebben we besloten om naar Space Expo te gaan.
Met de camper ernaartoe gereden en zowaar kon op de parkeerplaats een camper kwijt.
Erg leuk om weer eens in Space Expo te zijn en na een paar uur weer richting boulevard gereden, camper geparkeerd en vervolgens nog een wandeling door de duinen gemaakt.

Na de verjaarsviering weer op het gemak terug gereden naar Ruinen en hoewel het slechts 2 dagen waren toch veel ervaring opgedaan!

Foto's Space Expo

Video met bewegende en stilstaande beelden

Alle foto's


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.