Chris Kouwenhoven


22 april 2018 - Assen - WK Superbike


We zijn niet echt van de motoren, maar als je gratis kaarten hebt gekregen dan moet je ook wel gaan. En eerlijk is eerlijk, we vonden het hartstikke leuk om eens een keer in het echt te zien.

Op tijd vertrokken, auto konden we goed dichtbij parkeren en we zijn op de tribune gaan zitten. Tijdens de warming-up werd al snel duidelijk dat de Geert-Timmer tribune erg populair is en dat het heel druk zou worden. Bovendien de hele dag in de volle zon te gaan zitten heeft ons doen besluiten om naar de overkant te vertrekken, daar leek het een stuk rustiger.
De zuidkant was helaas afgesloten en we moesten vrijwel helemaal rond. Niet erg, want dan zie je lekker veel van de achterkant ook met diverse stands en kun je op diverse plekken even langs het hek kijken naar de toch wel hard rijdende motoren.

Uiteindelijk hebben we een mooie rustige tribune uitgekozen waar we de rest van de tijd zijn gebleven.Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie