Chris Kouwenhoven


Park Tool - CNW-2
Eigenschappen van dit product

Voor alle informatie rondom deze Chainring Nut Wrench verwijs ik naar de website van Park Tool CNW-2.

De voor mij belangrijkste eigenschappen:
- kwalitatief
- handig

Ervaring met dit product

06 juli 2018
Chainring bouten komen in ieder geval in 1 verschillende varianten voor het (de-)monteren. Door middel van 2 inbussleutels of door middel van 1 inbussleutel en een zogenaamde Slotted Nut (nederlandse benaming heb ik nog niet kunnen vinden)

Om het je ontzettend makkelijk te maken heeft Park Tool hier een speciaal stuk gereedschap voor. Voorheen deed ik dit nog wel eens met de platte kant van een schroevendraaier maar echt lekker werkte dat niet. Bovendien kwam hij daarmee niet voldoende vast wat weer nadelig is voor schakelen en de looprichting van de ketting. Om over bijbehorende geluiden (kraken, piepen) nog maar te zwijgen.

Kortom, voor 3-4 Euro ben je in het bezit van deze tool en dat is zeker aan te raden.
Onlangs aangeschaft en mijn bevestigingen erop nagelopen. De bouten kon ik met gemak nog bijna een halve slag extra aandraaien zonder teveel kracht te hoeven zetten, een hele geruststelling.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie