Chris Kouwenhoven


Lopen - 4 mijl van Staphorst

Begindatum: 2018-08-22
Begintijd: 20:00:00
Einddatum: 2018-08-22
Eindtijd: 20:30:00
Adres: Binnenweg (marktterrein)
Plaats: Staphorst
Gemeente: Staphorst
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Informatie

- Website Organisatie
- Facebook Organisatie
- Uitslag, zie M35, 4Mijl: 42e in 29'03

Wedstrijdverslag

11 oktober 2018
Dit wedstrijdverslag is een 6 weken na het evenement geschreven, het was wat graven in het geheugen.

Om het seizoen na de EK Triathlon niet helemaal te laten eindigen, met in het achterhoofd dat ik op de een of andere manier de loopsnelheid toch omhoog moet zien te krijgen en de wil om nog op wedstrijden te willen uitkomen ben ik naar deze wedstrijd gegaan.
Nog niet met de verwachting om snelle tijden neer te zetten, eerst maar eens zien of ik vanaf het begin af aan de kilometertijden vlak weet te houden.

Dat laatste is uitstekend gelukt. Een kilometertijd van 4'30 kon ik qua bewegingstempo vasthouden. De hartslag schoot wel richting maximaal, wat echter geen ongemakkelijk gevoel met zich mee nam. Ik had gekozen voor de nieuwe wedstrijdschoenen, daar had ik tot dan toe alleen maar interval trainingen mee gedaan. Eindconclusie voor deze schoen is dat deze heel snel is, voor mij wel wat stabiliteit mist en dus alleen maar geschikt voor vlakke verharde wegen. Weinig demping uiteraard en dat leverde mij na de wedstrijd een aantal weken pijnlijke hielen op.

De wedstrijd zelf is druk, veel deelnemers, smal oppervlak bij de start waardoor het even duurt om vrije ruimte te hebben. De wegen zelf zijn uitstekend en er is veel volk langs de kant in het dorp voor de aanmoedigen. Wat dat betreft een gezellige laagdrempelige wedstrijd.

Ik kijk in ieder geval met een tevreden gevoel terug op de wedstrijd.


Finish

in beeld vanaf 8 minuut 55

Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie