Chris Kouwenhoven


25(m) schoolslag - ZMC - Lelystad

Begindatum: 2018-12-08
Begintijd: 15:00:00
Einddatum: 2018-12-08
Eindtijd: 18:00:00
Locatie: Sportcentrum de Koploper
Adres: Badweg
Huisnummer: 21
Postcode: 8223 PA
Plaats: Lelystad
Gemeente: Lelystad
Provincie: Flevoland
Land: Nederland

- KNZB Webkalender (Programma & Uitslagen)
- 25 meterbad
- 6 banen
- Aanvang Juryvergadering: 14.15
- Aanvang Wedstrijd: 15.00
- Programma: 5
- Serie: 6 van 9
- Baan: 5
- Start-tijd: 17.10 uur

Wedstrijdverslag

12 december 2018
Het zou niet echt mijn wedstrijd zwemdag gaan worden. Drie keer starten op onderdelen die mij niet liggen en ook geen uitzicht op punten of persoonlijke records. Sterker nog, in de ochtend van de wedstrijddag heb ik zelfs getwijfeld of ik wel moest gaan...

Een half uur na de 50(m) vlinderslag was de 25(m) schoolslag aan de beurt. Doordat de eerste twee ook al kort op elkaar zaten was het lijfje aardig aan het trillen. Toch wilde ik de dag met een tevreden gevoel af gaan sluiten met een goede derde afstand.
Start was uitstekend, vlot weg en een enorme afstand overbrugt onder water. Het zwemmen zelf probeerde ik zo efficient mogelijk te doen en dat lukte zeker niet onaardig.

Sneller dan in Kampen en 19 honderste boven het persoonlijk record is helemaal niet verkeerd. Ik kan tevreden terug kijken op deze afstand en dat is meer dan ik vantevoren had verwacht.

Met het schrijven van dit wedstrijdverslag is het puntenklassement nog niet bijgewerkt. De uitslagen geven echter aan dat ik toch nog een paar puntjes heb verdiend!

Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie