Chris Kouwenhoven


Sportful - 2nd Skin - Headband
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van Sportful - 2nd Skin Headband, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- Goede pasvorm
- Isolerend
- Ademend
- Licht van gewicht

Ervaring met dit product

05 januari 2019
Deze hoofdband alweer een tijdje in bezit en al diverse keren gebruikt voor trainingen, zowel hardlopen als fietsen (buiten én rollerbank).

Hij zit uitstekend, kruipt niet omhoog, isoleert goed en sluit overal prima aan. De vorm op de plaatjes geeft de indruk dat de bovenkant wat naar binnen toe loopt. In werkelijkheid heb ik het gevoel dat dit minder goed uitpakt, kan uiteraard ook door de haren komen. Dat elastische gedeelte had wat mij betreft wat strakker gemogen.

Tijdens een lange duurloop wil ik nog wel eens muziek meenemen en de in-ear plug die bij mij nog wel eens eruit wil vallen, blijft prima op zijn plaats zitten. Dus mocht hij als hoofdband niet persé nodig zijn, dan kan hij altijd nog als elastiek dienen.

Het dragen van de hoofdband kan al snel, hoewel hij prima isoleert is het niet zo dat je snel over verhit raakt. Tenslotte is de bovenkant van het hoofd nog bloot waar de warmte weg kan.

De hoofdband is dusdanig licht en sluit zo goed aan dat je ook niet echt merkt dat je hem op hebt. De neiging om hem af te doen onderweg heb ik nog niet gehad.

Na het trainen in de buurt van een kachel te drogen hangen en hij is weer heel snel opgedroogd.
Een aantal keren in de sportwas geeft tot nu toe niet de indruk dat de elasticiteit minder wordt.

Kortom, wederom een prima product van Sportful, waar ik inmiddels een aardige collectie van in de kast heb hangen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.