Chris Kouwenhoven


12 augustus 2017 - Slagharen


03 september 2019
Attractiepark Slagharen is inmiddels al meer dan 50 jaar oud en was vroeger bekend onder de naam Ponypark Slagharen. Wij wonen er slechts op 30 kilometer vandaan en toch gaan wij er niet vaak naar toe. Dit heeft wellicht ermee te maken dat park het qua attracties niet haalt bij andere parken.

In 2017 zijn wij weer eens een dagje geweest. Felix was 8 jaar oud en hadden de indruk dat dit net de laatste leeftijd was om dit park nog echt leuk te vinden.
12 augustus was een regenachtige dag en later kwam het zonnetje erbij. Voordeel van dit soort dagen is dat het niet zo druk is in het park, nauwelijks wachtrijen en overal lekker de ruimte.
De attracties zijn leuk, zeker zo met het gezin, echter als de kinderen richting de 10 gaan dan valt er aardig wat af. Ik vond het vooral leuk dat een aantal hele kenmerkende attracties, de maan met zweefmolen bijvoorbeeld, nog steeds bestaat. De show is een voorbeeld waarbij het park met de tijd meegaat en zat goed in elkaar.
Verder hebben wij ons uitstekend vermaakt, ik twijfel echter of we dit park nog eens vaker gaan bezoeken.Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.