Chris Kouwenhoven


01 augustus 2018 - Dierenpark Taman Indonesia - Kallenkote


12 september 2019
Alweer een jaar geleden en inmiddels een tweede keer geweest naar dit ontzettend klein maar fijne en leuke dierenpark.
De opzet is kleinschalig en heel erg toegankelijk, je loopt soms letterlijk tussen de dieren of op een zeer kleine afstand. Van vogels tot otters en katachtigen en uiteraard allemaal dieren die je ook in Indonesië kunt tegenkomen.

Voor jong (en ook oud!) is er een speurtocht opgezet waarbij je dieren moet aankruisen (liefst ook tellen) die je hebt gespot, dat valt voor sommige dieren niet mee. Een prima manier om de bezoeker te leren goed te kijken en niet binnen een minuut door een voliere heen te rennen.

Het dierenpark is uitstekend te bereiken, het aantal parkeerplaatsen is wel beperkt. Het ontvangst en de vrijwilligers zijn aller hartelijkst en ook de keuken is goed te noemen.
Kortom, een uitstekende keuze voor een dagje uit. Hoewel klein in opzet hoef je zeker niet na een paar uur het dierenpark al te verlaten.Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie