Chris Kouwenhoven


Dierenpark Amersfoort - 04 mei 2019


Vóór het NK Zwemmen 2019 lange baan had ik besloten om niet alle afstanden te starten. Dat gaf gelijk een mooie gelegenheid om een uitstapje te maken naar het Dierenpark.

Een koude/gure dag, dat kon je ook merken aan het bezoekersaantal, het was erg rustig en inmiddels weten jullie dat we dat heel fijn vinden. Heerlijk rustig door het park gelopen, de tijd genomen waar we dat wilden.

Erg grappig (en groot) was een nieuw gedeelte met opgezette dinosauriers. Geen animatie, wel een stukje uitleg waarbij er geprobeerd is om op ware grootte af te beelden. Er zo tussendoor lopen geeft je wel een aardig beeld van hoe groot deze toen moeten zijn geweest.

Favoriet (zie video) was toch wel de luiaard die ontzettend actief was, op dat moment waren we ook alleen in het verblijf, erg tof.


Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie