Chris Kouwenhoven


Finis - Reversible Drag Suit

Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van Finis, maker van dit product in maat Medium (30-32) in de kleur Yellow/Navy

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- Weerstand
- Makkelijk aan te trekken (ook in het water)

Ervaring met dit product

16 juni 2022
Ik heb deze weerstandbroek al een tijdje geleden gekocht, echter nog niet aangetrokken. Vorige week met sprintweek was het een mooie gelegenheid.
Het principe van weerstandbroek is mij niet vreemd, deze variant had ik echter nog niet eerder gehad.
Ik ben gewend om de broek in het water aan te trekken ná de WarmingUp en dat gaat met deze broek prima. Grote gaten waar de benen in gaan en het touwtje rond de middel laat zich goed aantrekken en strikken.
Als maat had ik voor M gekozen, want tja, het gaat om weerstand en hoeft dus absoluut niet strak te zitten. De volgende keer kies ik echter voor een Large of wellicht XLarge want hij zit mij toch nog strak genoeg.

Het product doet wat mij betreft wat het moet doen, extra weerstand bieden tijdens het zwemmen.
De ene kant is geel en de andere kant is blauw, dus leuk om eens te wisselen van kleur.
Het materiaal is 100% polyester en beloofd een lange levensduur.
Het heeft verder niet iets van een binnenbroek, dus het wel zaak om er een gewone zwembroek onder te doen, dat heb ik zelf sowieso omdat ik hem alleen aan doe op het moment dat de trainingset erom vraagt. Ervoor en erna trek ik hem weer uit en leg hem op de kant.

Het product komt in een plastic verpakking met een stevig karton waarop de maat is aangegeven en wat extra informatie over het product. Voor een broek is dat prima, daarmee past hij met verzenden ook eventueel door de brievenbus.

Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie