Chris Kouwenhoven


NK Triathlon Masters 2014 - Sprint

Begindatum: 2014-09-07
Begintijd: 11:15:00
Einddatum: 2014-09-07
Eindtijd: 12:25:00
Locatie: Het Rutbeek
Plaats: Enschede
Gemeente: Enschede
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Datum: 7 september 2014
Locatie: Enschede

Informatie

- Website organisatie
- Deelnemers

- Uitslag per categorie (zie Heren 40+)
- Uitslag met tussentijden

Doel van de wedstrijd

Tja, die is eenvoudig. Dit is de wedstrijd en de afstand waar ik het hele jaar voor getraind heb. Als alles samenvalt hoop en wil ik hoog eindigen. Helaas is zekerheid niet te krijgen, ik ben echter wel van plan om er helemaal volledig voor te gaan!

Indeling wedstrijddag

De start is om 11.15
Mijn gewoonte is om 2 uur van tevoren aanwezig te zijn voor het inschrijven, voorbereiden, omkleden, wisselzone enzovoort. Ik zal rond 09.15 aanwezig zijn. Uiteraard is iedereen welkom en ik verwacht zeker niet dat je dan ook zo op tijd aanwezig bent. De reistijd is ruim 5 kwartier, dus om 07.50 vertrekken we vanaf de Wolvenweg.
Een tactiek voor het strategisch parkeren is nu niet van toepassing. Er is een centrale parkeerplaats en alles is vanuit de centrale wisselzone prima bereikbaar voor bezoekers.

De wedstrijd

Het zwemmen is 750 meter. Huidig watertemperatuur is ruim 19 graden. Op dit moment heb ik in het hoofd dat de keuze op de dag wordt gemaakt of ik met of zonder wetsuit zal zwemmen. Dit is ook een beetje afhankelijk van de tactiek van de directe tegenstanders. Doel is in ieder geval om rond de 11 minuten het water uit te komen. Afhankelijk of het verplicht is om de badmuts van de organisatie te dragen en welke kleur er gebruikt wordt zal ik als het lukt gebruik maken van mijn eigen badmuts en die is dan wit of geel.
Het is 1 ronde zwemmen

Het fietsen gaat over 3 rondes en is ongeveer 20 km. Doel is om een 29 minuten te fietsen.

Het fietsen gaat over 1 ronde van 5 km. Zoals bekend is dit zeker niet mijn sterkste onderdeel en ik hoop dat het parcours mij meezit. Als het onwijs goed gaat, dan hoop ik onder de 20 minuten te kunnen lopen.Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.