Chris Kouwenhoven


Deelname eisen


Het eerste onderzoek bestaat eruit om te kijken wanneer het evenement precies plaats vind en wat de voorwaarden zijn om mee te mogen doen.


De officiele website heeft daarbij veel geholpen. Inschrijven is open voor iedereen die de limiet heeft gehaald op een bepaalde afstand. Het evenement vind plaats eind mei.


Vervolgens gekeken naar de limieten en bedacht dat ik als Triathleet eigenlijk alleen interesse heb in de vrije slagen afstanden.
De vraag was alleen of ik in de categorie 40-44 of 45-49 zou vallen, gezien ik in 2016 45 jaar wordt. Daar moest nog achteraan geinformeerd worden.
In ieder geval, voor beide categoriën waren de limieten niet dusdanig dat ik ervan schok. De 400 en 800 had ik eerder al tijdens trainingen gezwommen en de 100 lag zo dichtbij losse 100-jes tijdens trainingen dat die ook prima haalbaar leken. Alleen de 50 en 200, die had ik niet eerder laten zien en daar zou ik dus een keer voor moeten gaan om het vertrouwen te hebben dat dat ook geen probleem zou zijn.


De volgende stap zou dus zijn om te kijken wat ervoor nodig is om de tijden officieel te krijgen.


Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie