Chris Kouwenhoven


3 februari 2016: Startlicentie


Na contact gezocht te hebben met de KNZB was het duidelijk: Je moet een startlicentie hebben om wedstrijden te mogen meedoen waar je geregistreerde tijden kunt zetten, die geldig zijn als inschrijftijd voor de EK.
Om een startlicentie te verkrijgen dien je lid te zijn van een zwemvereniging.


Ik heb dus rond gekeken naar zwemverenigingen in Drenthe en als eerste Aqua'68 in Assen aangeschreven. Binnen een paar dagen mocht ik op een gesprek komen en verteld wat mijn plannen waren. Deze vereniging wilde mij onder hun vleugels nemen, dat was dus een goed begin.
Een dag later werd ik echter gebeld en kreeg het advies om met De Spatters in Beilen contact op te nemen. Deze had een hele actieve mastersgroep die ook regelmaat deelnamen aan (grote) evenementen.
Dezelfde dag nog contact opgenomen en ben daar heel hartelijk ontvangen.


Binnen een dag was ik vervolgens lid van De Spatters, met een startlicentie en de nodige afspraken gemaakt met de Masters Commissie.


Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie