Chris Kouwenhoven


ZMC Lelystad - Zwemmen - Estafette(4x50 wisselslag) - 50(m) vrije slag

Begindatum: 2016-12-17
Begintijd: 16:00:00
Einddatum: 2016-12-17
Eindtijd: 19:00:00
Locatie: Sportcentrum de Koploper
Adres: Badweg
Huisnummer: 21
Postcode: 8223 PA
Plaats: Lelystad
Gemeente: Lelystad
Provincie: Flevoland
Land: Nederland

Informatie

- KNZB Webkalender (Programma & Uitslagen)
- Wedstrijd in pdf
- Website organisatie
- 25(m) bad
- aantal banen: 6
- in/uit zwembad: Nee
- inzwemmen: 15.30 uur
- jury: 15.15 uur
- aanvang: 16.00 uur
- Programma: 7
- Serie: 1 van 2
- Baan: 5
- Start-tijd: 19.17 uur
- Samenstelling en volgorde: Serima Wildvank, René Speelman, Roelien Speelman-Tigelaar, Chris Kouwenhoven

Doel

Ik kan uiteraard niet voor het hele team spreken, maar we zullen ongetwijfeld voor het clubrecord 25(m-bad) gaan die vorige week in Beilen is neergezet.

Voor mij dit keer geen schoolslag, ik mag afsluiten met de vrije slag, deze wil ik uiteraard zo hard mogelijk gaan zwemmen en zorgen voor een goede overname op Roelien.

Update 16 december 2016

Er zal een poging gedaan worden om live de tijden door te geven. Voor de thuisblijvers ideaal om mij toch te kunnen volgen. Kijk hiervoor bij LiveTiming

Wedstrijdverslag

Als laatste onderdeel van deze dag, de estafette. Een beetje geprobeerd het team gek te maken om de tijd van vorige week aan te vallen en ik ben erg tevreden hoe we ons toch er helemaal toe kunnen zetten om een estafette goed te zwemmen. Het levert voor het circuit geen punten op en heeft verder ook kwalificatie voor een groot toernooi niet als doel.

Mijn eigen onderdeel, de 50(m) borstcrawl als slotzwemmer vond ik prima gaan. We lagen wat achter en ik vond dat ik wel een poging moest wagen om dat als richtpunt te gebruiken en zien of je ze kan bijhalen. Met een tijd van 29"7 ook voor het eerst onder de 30 gedoken. Weliswaar met een vliegende start, wat altijd sneller is. Het geeft mij wel de nodige voldoening en het vertrouwen dat het zeker haalbaar moet zijn om dat individueel ook te kunnen. Nu was het aan het eind van een toch lange dag; 's avonds om kwart over zeven en met een andere set zenuwen.

In de media

- Resultaat bij SwimTimes
- Website De Spatters - Masterszwemmers in Lelystad

Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie