Chris Kouwenhoven


Sportful - NoRain Been Warmers
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van Sportful, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- Warm
- Waterafstotend
- Ze mogen niet omhoog of omlaag kruipen

Ervaring met dit product

Sportful is een voor mij onbekend merk, ik heb er niet eerder producten van gehad. Als het gaat om trainingen ben ik zeker niet merkvast en wil ik graag andere producten uitproberen.
Beenstukken had ik al wel, echter die zijn niet geschikt voor de echte koude periode als het een aantal graden vriest. Een volledige broek vind ik ongemakkelijk zitten. Ik ben dus op zoek naar een combinatie van een fietsbroek met beenwarmers.
Bij Mantel kwam ik deze van Sportful tegen en waren in de aanbieding. Kwestie dus van even uitproberen. Met passen zaten ze direct goed en ik had ook het gevoel dat ze wel warmte konden bieden.

17 februari 2017
Inmiddels heb ik er een aantal keren mee gereden en ze bevallen uitstekend. Geen rode en dus ge-irriteerde huid en dat met een paar graden vorst. Natte omstandigheden hebben zich nog niet voor gedaan. Mocht dit een keer voorkomen, dan zal ik mijn ervaringen in dit artikel achterlaten.

Links

- Sportful, maker van het product
- Mantel, mijn leverancier van het productNieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.