Chris Kouwenhoven


2XU - Hyoptik Short Compression Tights
Eigenschappen van dit product

Voor alle informatie rondom dit product verwijs ik naar de website van 2XU.

Voor mij zijn vooral de volgende eigenschappen van belang:
- Compressie
- Goede pasvorm
- De broek mag niet 'kruipen'
- Geschikt voor warmere omstandigheden

Ervaring met dit product

22 juni 2016
De broek heb ik nu een aantal keren gedragen in trainingen. Een aantal rustige hersteltrainingen en een paar keer bij een overgang fietsen-lopen training.

De broek zit prettig, kruipt niet en geeft een lichte vorm van compressie.
Het aantrekken bij natte benen (overgang fietsen-lopen) gaat redelijk makkelijk. Zoals met ieder compressie kledingstuk moet je stukje voor stukje van onderen af het aantrekken. Omdat de benen nat zijn glijdt het wat minder en moet het met wat meer aandacht.

Volgens de maat-tabel heb ik een maat S nodig. Deze komt bij mijn bovenbenen niet helemaal ver genoeg naar mijn zin. Nu weet ik natuurlijk niet of een maat groter ook een langere broekspijp heeft of alleen wat ruimer zit. Deze maat S is mij voor de compressie prima, dus ik laat het zo.

Zoals al mijn producten van 2XU ben ik erg tevreden.

Links

- 2XU, de maker van het product MA3519b
- SportsShoes, mijn leverancier van het productReacties

cialis stopped working for me
Thus, it does not lead to hypoglycemia in normoglycemic cases cialis otc Gyraxen is available only with your doctor s prescription
2024-01-04

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.