Chris Kouwenhoven


Spiuk - Profit - Cold & Rain - Shoecover
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van Spiuk, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- licht
- waterafstotend
- warm genoeg

Ervaring met dit product

24 februari 2018
Mijn vorige overschoenen waren vooral erg warm, maar niet zo heel erg waterafstotend. Met de komst van nieuwe trainings- en wedstrijdschoenen (ook Spiuk) heb ik gekozen voor hetzelfde merk als overschoen. Dit om de compatibileit zo groot mogelijk te laten zijn.

Uitstekende keuze, de overschoenen gaan makkelijk aan, sluiten goed aan over de schoen, leveren nauwelijks bewegingsbelemmering en zorgen ook nog eens voor een stukje warmte en vooral het afstoten van regen en opspattend water.

De sluiting aan de bovenkant had van mij wel wat minder ruim gemogen. Het werkt met klittenband en als je hem dan strakker maakt, komt aan de achterkant in mijn geval een behoorlijke bobbel die dan weer door de broek of beenwarmers flink tegen de achillespees drukt. Mijn broek of beenwarmers doe ik altijd óver de overschoenen, zodat het water eroverheen wegloopt in plaats van alsnog je schoenen in.

Als ik de overschoenen draag zonder (lange) sokken eronder dat eindigt dat met een kapotte huid. De rand aan de bovenkant is vrij stug en een vorm van scherp.

Kortom, met een klein beetje gebruiksaanwijzing zijn deze overschoenen uitstekend van kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

Profit Cold & Rain Concept bij SpiukReacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.