Chris Kouwenhoven


Sportful - Lite - T-Shirt
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van Sportful, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- Goede pasvorm
- Licht
- Ademend
- Zweetafvoer

Ervaring met dit product

12 oktober 2018
In navolging van het mouwloze shirt en mijn inmiddels bekende affiniteit met het merk Sportful heb ik deze BaseLayer met korte mouw aangeschaft. Erop vertrouwende dat het een goed product zou zijn direct twee, want tenslotte moet het ook een keer gewassen worden.

De shirts heb ik in de kleur zwart gekocht, modelnummer is 0800255 en de maat XL. Deze baselayer dient namelijk ook over andere kleding heen te kunnen, bijvoorbeeld een fietsbroek op de rollerbank of een trisuit. Strak aansluiten op de huid is daarmee niet nodig. Tevens was ik van mening dat tijdens het lopen een iets ruimer shirt wel comfortabel zou zijn. Het princiep van BaseLayer komt daarmee enigszins te vervallen omdat het niet het principe van afvoeren van het zweet volgt door de manier waarop de stof is opgebouwd. Deze keuze heb ik echter niet erg gevonden heb ik gemerkt. Tenslotte heb ik voor het type training de keuze of ik hem wel of niet zal dragen.

Het shirt is erg licht, zit comfortabel, schuurt niet onder de oksels. Droogt ontzettend snel, kortom wederom een prima aankoop.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.