Chris Kouwenhoven


2XU - Low Rise Performance Sock
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar 2XU, maker van dit product.

Voor mij zijn de belangrijkste eigenschappen:
- te gebruiken bij de 2XU - Elite Power Recovery Full Length Compression Tights
- goed ademend omdat hij ook 's nachts te dragen moet zijn

Ervaring met dit product

09 juni 2017
Deze sokken zijn in eerste instantie aangeschaft om samen te werken met de "2XU - Elite Power Recovery Full Length Compression Tights". Mijn ervaring met laatstgenoemde product is dat de banden die om de voeten zitten soms wat strak komen te zitten wat een onaangenaam gevoel geeft. Het opzij doen van de banden heeft dan als nadeel dat de stuwing terug omhoog niet optimaal meer is.
Deze sokken moesten ervoor gaan zorgen dat het onaangename gevoel uitgesteld danwel helemaal weggenomen zal worden.

Inmiddels heb ik de sokken een aantal keren aangehad in combinatie met de recovery broek en dat bevalt prima, ze doen waarvoor ze gekocht worden.

De sokken zitten ook uitermate comfortabel en ademen goed. Omdat ik de recovery broek regelmatig (lees: dagelijks wel een aantal keer) draag loop ik nu zo'n beetje de hele dag op deze sokken. De sokken zitten zo prettig en ademen dusdanig dat ze ook prima 's nachts te dragen zijn zonder dat je (in mijn geval) bang hoeft te zijn voor natte of zweetvoeten wat weer andere nadelen met zich mee kan brengen.

Kortom, prima sokken voor waar ik ze voor gekocht heb. Ik denk zelfs dat ze ook goed te gebruiken zijn voor trainingen. Wellicht dat ik dat nog een keer probeer, maar daar heb ik in eerste instantie de compressie sokken van 2XU voor.

Links

- 2XU, maker van dit product.
- BikeInn, mijn leverancier van het product.


Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.