Chris Kouwenhoven


Dare2Tri - Mach 2 - Sleeveless
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar Dare2Tri, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- goed te gebruiken bij trainingen in het buitenwater
- makkelijk aan en uit te trekken als je alleen bent
- behoorlijk drijfvermogen
- volledig vrije beweging in de armen en vooral schouders
- thermisch
- soortgelijk drijfvermogen als mijn wedstrijd wetsuit

Ervaring met dit product

09 juni 2017
Dit product ben ik tegengekomen op de Triathlonbeurs en aangezien er lichte beschading aanwezig was kon ik hem goedkoop meenemen. Ik was al een tijdje op zoek naar een wetsuit die ik wat vaker kon inzetten bij trainingen om zodoende mijn wedstrijd wetsuit van 2XU te ontzien.
Eventueel zou het wetsuit ook kunnen gaan doen om in te zetten tijdens Sprint Triathlons of bij wedstrijden in een zwembad waarbij wetsuit is toegestaan.
Zodra de temperatuur van het water het toestaat en bedekte armen door het wetsuit niet persé hoeft, ligt mijn voorkeur bij het volledig vrij hebben van de armen om zodoende de zwemtechniek optimaal in te kunnen zetten.

Vorige week heb ik het wetsuit voor de eerste keer aangehad tijdens een buitenwater zwemtraining. Het pak laat zich makkelijk aantrekken in je eentje en zit mij prima. Wel merk ik, dat er ietwat water via de armopeningen binnenkomen, wellicht kan ik dat gaan voorkomen door op die plekken met vaseline te gaan werken.

In ieder geval kon ik er prima een training van 40 minuten in afronden en heeft het pak zich de hele training consequent gedragen. Is niet gaan schuiven of juist gaan knellen.

Aanstaand weekend heb ik een wedstrijd met zwemmen in het zwembad, waarbij eventueel een wetsuit is toegestaan. Ik neem hem dan in ieder geval mee en besluit ter plekke of ik hem zal gaan inzetten.

Links

- Dare2Tri, maker van dit product.
- Dare2Tri, mijn leverancier van dit product.

OnderhoudNieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie