Chris Kouwenhoven


21 januari - laatste wedstrijddag en terugreis

's ochtends

De nood elektrische kachel heeft behoorlijk zijn werk gedaan en daardoor een fatsoenlijke nacht kunnen slapen. Vandaag staat in het teken van de laatste afstand die ik pas vanmiddag hoef te zwemmen. Aangezien het een redelijk stuk rijden is, moet deze ochtend de camper rijklaar zijn en alle adminstratieve handelingen met de camping zijn afgerond.

Na een rustig ontbijt begonnen met opruimen, inruimen, een aantal spullen over te hevelen naar de personenauto. Deze zou tenslotte weer eerder terug in Ruinen zijn en alvast de wasmachine aan kunnen zetten en spullen te drogen hangen.

Goed om dit zo op deze manier te doen. De hele ochtendfocus ligt dan alvast een beetje op de terugreis en het thuiskomen. De focus kan je dan even van de wedstrijd afhalen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het nadelig gaat werken. Ik had tenslotte nog de hele middag voor de wedstrijdvoorbereiding.

's middags

Na een vervroegde lunch zijn we richting het zwembad gereden en hebben de camper en de personenauto bij het winkelcentrum gezet. Voldoende parkeerruimte op die manier zonder dat je persé in de weg staat en het was maar een paar honderd meter lopen.

Vanaf dat moment begon het grote wachten tot ik de 50(m) vrije slag, de laatste afstand van het kampioenschap, mocht zwemmen. In het wedstrijdverslag is te lezen dat ik ook gekozen heb voor een experimentele voorbereiding.

Na de wedstrijd direct terug naar de camper en de terugreis aangevangen. Deze ging erg voorspoedig. Gekozen om Tolvrij te rijden en dus via Antwerpen. Eigenlijk was deze route ook veel leuker om te doen en niet heel veel kilometers extra.
Nog wel even spannend toen ik bij Zwolle was. Het lampje van de diesel begon te branden en ik besloot om bij Staphorst te gaan tanken, dat lag lekker op de route en was een makkelijke pomp om in en uit te rijden. Helaas was hier de payment terminal buiten gebruik en heb ik besloten om terug te rijden naar Nieuwleusen. Daar gelukkig wel kunnen tanken.
Door het omrijden iets langer onderweg en thuisgekomen kom je direct in de drang om alles nog even weg te werken. Misschien niet optimaal of verstandig maar achteraf altijd een fijn idee dat je het spul weer op zijn plek hebt.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie