Chris Kouwenhoven


Sportful - Anakonda - Windstopper - Jacket
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van Sportful, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- comfortabel
- ademend
- licht
- windstopper
- zakjes op achterzijde
- zakje met rits

Ervaring met dit product

25 maart 2018
Op 1 maart 2018, tijdens het WK Baanwielrennen in Apeldoorn, heb ik een voorraad kleding van Sportful in de aanbieding gekocht. Eén van deze producten was het Windstopper Jacket in de kleur grijs (kleurcode: 559) van de serie Anakonda met productnummer 1101024 en in de lengte L.

Dit jacket was ik nog niet eerder bij online shops tegen gekomen en had het vermoeden dat het hier om een wat ouder model gaat. Nu hecht ik daar geen boodschap aan, het zal er zeker niet minder goed om zijn, alleen voor een review is het lastiger om informatie terug te vinden en linken naar het product bij de maker van het product is er dan vaak ook niet meer.

Het jasje zit heerlijk, zo goed zelfs dat ik hem als een vrije tijds jasje draag naar trainingen of tijdens het trainen van Felix. Op de rollerbank heb ik er inmiddels ook mee getraind als warming-up en warming-down laag en dat werkt uitstekend.
Laat zich makkelijk aan het uittrekken, ook als je enigzins vochtig bent van het zweet. Zit comfortabel, ademt en geeft voldoende warmte.
Vooral buiten in koude en winderige condities komt hij heel erg tot zijn recht. Met een gewone baselayer eronder heb je er meer dan voldoende aan. Het is echter geen echte warmte jas, dus bij meer doordringende kou zal hij niet afdoende zijn.

Zoals gezegd gebruik ik hem regelmatig als vrije tijds jas, als je er vervolgens mee gaat winkelen of iets dergelijks, dan merk je dat je wel snel kouder wordt en is daar niet voor geschikt.
Of ik deze jas vaker ga gebruiken voor trainingen is nog even te bezien. Tot nu toe heb ik 1 exemplaar ervan en ik vind het erg prettig om meerdere exemplaren te hebben van een product waarin ik train, zodat deze vaker achter elkaar zijn te gebruiken en met tussenkomst van de wasmand zijn af te wisselen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie