Chris Kouwenhoven


Zwemmen - 50m schoolslag - Clubkampioenschap Steenwijk34

Begindatum: 2019-01-12
Begintijd: 17:30:00
Einddatum: 2019-01-12
Eindtijd: 20:30:00
Locatie: Sportcomplex De Waterwyck
Adres: Gagelsweg
Huisnummer: 25
Postcode: 8331 CM
Plaats: Steenwijk
Gemeente: Steenwijkerland
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

- KNZB Webkalender (Programma & Uitslagen)
- 25 meterbad
- 6 banen
- Aanvang Juryvergadering: 17.00
- Aanvang Wedstrijd: 17.30
- Programma: 18
- Serie: 3 van 3
- Baan: 2
- Start-tijd:

Wedstrijdverslag

18 januari 2019
2e start, 2e deel clubkampioenschap 2018-2019 Steenwijk 1934 was de 50 meter schoolslag.
Nog enigzins vermoeid van de 50 meter vrije slag was ik wel in staat om de focus op deze race te leggen. Ik merkte dat het zwemmen wel goed ging deze dagen, ondanks dat ik in een zwaardere triathlon opbouw periode zit. Als het goed gaat, moet je ook de kansen grijpen die je krijgt!

Schoolslag is zeker geen goede slag bij mij. Technisch gezien kom ik veel te kort. Met kracht kan ik nog wel een beetje vooruit komen en dat deel voelde wel ok aan.
Start was goed, vlot van het startblok af en hard afgezet. Mijn onderwaterfase is altijd wel ver en lukte vandaag redelijk. Voor het zwemmen had ik bedacht vooral lange krachtige slagen te gaan maken en lukte erg goed moest ik concluderen. Het ritme kon ik ook na het keerpunt vasthouden en de verzuring bleef aardig uit. Aantik kwam ik mooi uit en ik was direct tevreden over het verloop van de race.

Ook de tijd bleek goed te zijn. Met een 41"87 mijn p.r. korte baan met een seconde verbeterd en eindelijk ook de lange baan tijd verbeterd. Kortom, mijn snelste 50 meter schoolslag ooit!

Reacties

tadalafil glycyrrhetinic acid derivative compound chewable tablet
The reason I still have it because the doctors said it s not my IUD causing this, or maybe it s just a phase my body is experiencing buy cialis cheap furazolidone clotrimazole betamethasone wiki The Staten Island man, nicknamed Son of Sal by his neighbors, also claimed that a surveillance video from a subway station will exonerate him, declaring, You got the wrong guy here
2023-11-27

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.