Chris Kouwenhoven


2XU - Rival - Clear
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van 2XU - Rival goggle - Clear, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- goed zicht, vooral in het buitenwater
- comfortabel, bij contact met andere atleten mag er geen blessure ontstaan
- hydrodynamisch

Ervaring met dit product

23 januari 2019
Ervaring met dit product is tot nu toe alleen in het zwembad en daar zijn de ervaringen als het gaat om zwemmen uitstekend.
Veel zicht zowel naar voren als opzij, draagt erg comfortabel, lichtgewicht en beslaat nauwelijks. De verwachtingen voor het buitenwater zijn dan ook hoog.

Starten vanaf startblok (ook mét badmuts) heb ik nog niet voor elkaar, dus voor de losse zwemwedstrijden gebruik ik hem niet. Op de een of andere manier lift hij bij mij zodat er water in komt of dat hij zelfs half op mijn gezicht blijft.
Heeft ongetwijfeld met mijn manier van starten te maken, het maakt deze zwembril voor mij echter nog niet geschikt voor zwemwedstrijden vanaf startblok.

Het product komt in een stevige doos die prima geschikt is om de bril veilig in te vervoeren. Voor een zwembril is dit ook altijd aan te raden.
De rubbers (straps) zijn redelijk comfortabel, persoonlijk vind ik wat bredere straps fijner zitten maar deze doen uitstekend hun werk.

26 januari 2019
In tegenstelling tot wat ik 3 dagen geleden riep heb ik hem toch met zwemwedstrijden inmidels gebruikt.
Bij het inzwemmen en van het startblok gaan bleef hij wonderwel goed zitten en ook na een proefstart met badmuts bleef hij uitstekend op zijn plaats.
Kortom, zowel op de 1500 meter als de 400 meter tijdens het NK korte baan zwemmen deze week heb ik besloten om ermee te racen en dat is uitstekend bevallen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie