Chris Kouwenhoven


25 mei - Competition Day 800m - EMK Swimming London


Vandaag staat in het teken van de 800m.

Voor de wedstrijd

Na een onrustige nacht geprobeerd om het ochtend ritueel zo normaal mogelijk te laten verlopen. De wifi in het appartement was echter uitgevallen en dat zorgde wel voor de nodige onrust. Ik kon mijn tijdschema van de dag dus niet voorbereiden. De laatste informatie had ik niet voor handen en dan is het lastig plannen.
Drie uur later was dit uiteindelijk opgelost en kon ik ermee verder.

Daarna was het een kwestie van tijdschema afronden, voeding erop afstemmen en zorgen dat ik op tijd in de buurt van het zwembad ben om daar de laatste informatie uit eerste hand te horen.
Rond 10.30 was ik daar en zag dat mijn queue rond 11.46 door zou mogen. Daar wilde ik wel bij zijn, omdat dat nog de enige kans was om de baan te verkennen.
Ik had nog wel even de tijd en ben een broodje gaan eten bij SubWay (halve Honey Oat met tonijn) om vervolgens achterin de queue, die inmiddels al flink was gegroeid, aan te sluiten.

Rond de verwachte tijd mochten we naar binnen, omkleden en richting de tent bij de voorstart. Nog even een paar keer heen en weer gelopen om wat warmere kleding uit de locker te halen en daarna begon het grote wachten.

De wedstrijd

Voor het wedstrijdverslag heb ik een apart artikel.

Na de wedstrijd

Zoals jullie in het wedstrijdverslag hebben kunnen lezen, had ik er aardig de pest in.
Ik ben dan ook na het douchen vlot wezen omkleden en de bus terug genomen naar het appartement. Voor het avondeten noodles en een paar broodjes opgehaald en daarna ben ik rustig voor de televisie gaan zitten om de zonden te overdenken.
De slaap kon ik maar moeilijk vatten en uiteindelijk om 01.00 's nachts is dat dan toch gelukt.

Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.




Advertentie