Chris Kouwenhoven


Sportful - Giro - Bibshort
Eigenschappen van dit product

Voor alle eigenschappen van dit product verwijs ik naar de website van Sportful, maker van dit product.

De belangrijkste eigenschappen voor mij zijn:
- Goede pasvorm
- Goede zeem
- Ademend

Ervaring met dit product

15 december 2017
Dit is vooral een zomerbroek, geen waterafstotende eigenschappen zoals de Fiandre NoRain variant of anderzijds een hoge isolerende werking. Aangezien ik deze aan het eind van de zomer heb aangeschaft heb ik er buiten nog geen ervaringen mee.
Wel heb ik hem nu een aantal keren op de rollerbank aan gehad en dat bevalt uitstekend. De pasvorm zit mij goed, hij schuurt nergens, kruipt niet op, ook niet met gladde beenstukken eronder en de zeem vind ik ontzettend prettig. Voorheen had ik nog wel eens wat goedkope broekjes met een badstof zeem voor op de rollerbank, echter dat leverde op den duur toch zere en geschuurde plekken op. Met een kwalitatief betere broek hoop ik dat te voorkomen.
De broek die ik nu heb is een maat M, waarschijnlijk voor buiten prima. Voor op de rollerbank ga ik echter voor een maatje groter kijken, want ik merk dat de banden over de schouders wat strak zitten en heb het vermoeden dat daarmee de Hartslag meting af en toe stagneert als je wat langer in de tijdrithouding zit.
Later meer!

Links

- Sportful Cycling Giro Bibshort, maker van het product


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie