Chris Kouwenhoven


29 mei - Competition Day 50m - EMK Swimming London


Vandaag staat in het teken van de 50m vrije slag!

Voor de wedstrijd

Goedemorgen!
Afgelopen nacht uitstekend geslapen. Moe van de dag in de Zoo op tijd gaan slapen en viel vrij vlot ook in slaap. Rond 06.00 wakker geworden, douche genomen en gegeten.
Volgens Schedule is de warm-up rond 13.08 en de start van de eerste heat (61) in mijn sessie rond 13.48
Heats gaan vlot en aangezien ik in Heat 66 zit, zal ik binnen 5 minuten al wel aan de beurt zijn.
Gezien de ervaring met de 400m kom je altijd prima binnen, ook op het laatste moment, ik ga dus vandaag niet uren in de rij staan, ik hobbel een beetje achter de meute aan.

De wedstrijd

Voor het wedstrijdverslag heb ik een apart artikel.

Na de wedstrijd

Het was ontzettend druk in de kleedkamer, wachtrijen bij de douches. Kortom, afdrogen omkleden en douchen doe ik later wel in het appartement. Gerda en Felix opgezocht en nog even met wat mensen gekletst om vervolgens de bus te nemen richting mijn appartement. Felix zou vanavond bij mij blijven slapen, logeerkoffertje neergezet en met zijn drieeën wat eten. Het is de Burger King geworden, na een paar weken goed op de voeding gelet te hebben mocht dat wel een keer vonden we.

Daarna nog even met Felix in het park gespeeld bij de klimrekken, kort televisie, douchen, verhaaltjes voorlezen en dan is het alweer slaapjes tijd voor de kleine grote meneer die morgen 7 jaar wordt.

Ik werk nog even wat artikelen bij en ga dan ook op tijd het bedje in. Morgen weer een reisdag en stiekum wil ik morgenavond wel weer een looptraining gaan doen, heb mijn andere disciplines afgelopen week wel gemist...

Ik kijk terug op een grandioze week. Ontzettend veel geleerd en dat ga ik komende week langzaam op mij in laten werken. Vanaf morgen is het ook weer tijd om de andere disciplines op te pakken dus lang erbij stilstaan kan ik niet. Over 2 weekjes de eerste (test-)Triathlon alweer en over 6 weken het NK in Rotterdam!

Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.