Chris Kouwenhoven


2XU - Compression 3/4 Tights
Eigenschappen van dit product

Voor alle informatie rondom dit product verwijs ik naar de website van 2XU, voor model MA1942b of model MA3850b

Voor mij zijn vooral de volgende eigenschappen van belang:
- Compressie
- Goede pasvorm
- De broek mag niet 'kruipen'

Ervaring met dit product

week 09 - 2017
In navolging van de thermische variant heb ik deze week de niet-thermische variant aangeschaft, model MA1942b. Voor de komende warme dagen zal deze broek gedragen gaan worden.
Dit keer een blauw met oranje accenten kleur variant.
Zodra deze broek een keer gedragen is met de training, zal ik de eerste ervaringen in dit artikel achterlaten.

12 maart 2017
Vandaag de broek voor het eerst gedragen. Duurtraining van 60 minuten op Hf 145-150.
Ik had met aantrekken de idee dat hij makkelijker aanging dan de thermische variant en ging bijna over de maat twijfelen. Tijdens het lopen was er echter geen verschil te merken. Uitstekende broek wederom en in ieder geval met de duurlopen ga ik deze met veel plezier dragen.

12 oktober 2018
Het model lijkt te zijn veranderd na een tweede broek aangeschaft te hebben in augustus 2018. De zwarte variant met donker logo accent kwam binnen in model MA3850b en in maat S.
Het mag de pret echter niet drukken, ook deze broek loopt fantastisch. Hoewel het een 3/4 is en de foto's suggeren dat hij tot op de kuit loopt is dat bij mij niet het geval. Net onder de knie komt hij uit wil hij nog comfortabel aansluiten in de liezen. Wellicht dat een grotere maat een langere broek oplevert, echter daarmee zal hij minder strak zitten en dus minder compressie opleveren. Bij het dragen in combinatie met compressie sokken kies ik voor de Recovery variant omdat deze langer zijn dan de Race variant. De bovenkant van de sokken doe ik dan over de broek heen om aan te laten sluiten.
Deze broek blijft comfortabel na een aantal keren dragen, slijt niet heel hard op de schuurplekken en is goed flexibel op de plaatsen waar het nodig is.

Links

- 2XU, de maker van het product MA1942b
- 2XU, de maker van het product MA3850b
- FuturumShop, mijn leverancier van het product


Reacties

Er zijn nog geen reacties.
Wees de eerste die een reactie achterlaat!

Reactie toevoegen

Titel:

Tekst:
Nieuwsbrief
Geen artikel missen?
Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Het is gratis, je kunt je te allen tijde ervoor afmelden (en weer aanmelden), verschijnt 1x per 2 weken en bevat een selectie van nieuwe of aangepaste artikelen die geschikt genoeg zijn voor de nieuwsbrief.
Advertentie